donderdag 29 november 2007

Naar België

De uitgekozen vissen worden naar België gevlogen. In de nacht van 3 op 4 december komen ze toe in de luchthaven. Tegen het einde van die week zullen de vissen terug wat tot rust gekomen zijn en is iedereen welkom bij Aqua-koi (Hulsen 51/ Balen) om een kijkje te komen nemen. Let op: aangezien het winterseizoen is, zijn we op maandag en woensdag enkel open op afspraak.
Voor meer info: 0479/734410.

2 opmerkingen:

jos zei

Jan, amai wat een mooie vissen daar in Israel. Ik ben jaloers dat ik er niet bij ben. We komen zeker eens kijken.
Jan, ben je daar nu voor jumbokoi?

Groeten

Jos

Jan zei

Beste Jos,

échte jumbo's hebben we niet zoveelm uitgekozen. De grootste vissen die nu naar ons toe komen zijn goed 65 cm (bijvoorbeeld de kujaku en de chagoi die je ziet tussen de vissen die we gekozen hebben bij Kefar Ruppin). Reden is dat het niet voordehandliggend is om grote aantallen jumbo's door de winter te houden. Er is al vlug héél veel plaats voor nodig! Ik heb wel uitgebreid over het aanbod aan grote vissen dat er in de lente zal zijn gesproken, en dat is veelbelovend: er zit nog veel klaar in de vijvers!

Groeten,
Jan

PS: uit de koi die je op de foto's ziet hebben wij telkens maar enkele vissen gekozen (de beste natuurlijk!). Zo zullen de +/- 250 vissen die binnenkomen nog mooier zijn!